0516 512550

Praktijkovername Huisartsenpraktijk Vernimmen

Per 1 januari 2020 zal huisartsenpraktijk Vernimmen worden overgenomen door huisarts van der Wal. Na vele jaren met veel plezier als huisarts in zijn eigen praktijk te hebben gewerkt in Oosterwolde is het voor huisarts Vernimmen tijd geworden om het kalmer aan te gaan doen. Hij zal niet helemaal stoppen als huisarts. Per 1 januari gaat hij 2 dagen per week werken in de huisartsenpraktijk van huisarts van der Wal.

Behalve dat per 1 januari huisarts Vernimmen geen eigen praktijk meer en minder aanwezig zal zijn heeft verandert er verder niet veel. De locatie blijft gelijk en ook alle medewerkers gaan over naar huisarts van der Wal.

Voor patiënten van huisarts Vernimmen geldt dat hun dossier met medische gegevens 1 januari 2020 overgedragen aan huisarts van der Wal. Dit is inclusief eventueel gegeven toestemming voor het delen van informatie met andere zorgaanbieders uit de regio, zoals apotheek, huisartsenpost, ziekenhuis. (Zie voor meer informatie hierover op www.volgjezorg.nl.) Mocht u uw toestemming voor delen van informatie willen intrekken dan kunt u dit melden aan de assistentes. Wilt u niet overstappen naar huisarts van der Wal dan kunt u dit voor 1 januari aangeven bij de assistentes van de praktijk. U moet u dan wel aanmelden bij een andere huisartsenpraktijk.